Sunday, June 17, 2018

SCAPA DE TANTARI- NEEM OIL SI OXID NITRIC for health

<a href="https://twitter.com/intent/tweet?screen_name=TwitterDev&ref_src=twsrc%5Etfw" class="twitter-mention-button" data-show-count="false">Tweet to @TwitterDev</a><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>Un remediu folositor:
Un amestec de oțet cu usturoi alungă orice insectă… Pentru a-l prepara ai nevoie de: – 50 de ml de oțet de mere – 100 de ml de apă – 2-3 frunze de mentă – 2 căței de usturoi zdrobiți Puneți toate ingredientele într-o cratiță, lăsați să dea în clocot. Amestecați bine, lăsați să se răcească, apoi strecurați. Transferați amestecul strecurat într-un recipient cu pulverizator și aplicați pe zonele expuse. Vă asigur că nici o insectă nu se va apropia!

Eu folosesc si sucul de aloe vera, care se aplică direct pe locul infectat iar locul se va vindeca repede. Puteți pune, de asemenea și puțin săpun pe mușcătură pentru a scăpa de mâncărime sau masați locul cu ulei de neem, considerat antidot pentru cele mai toxice veninuri de insecte.
NEEM OIL se gaseste pe AMAZON.com aici: https://amzn.to/2t7aZ05here: https://syvis.ultracartstore.com/checkout/singleLoad.do?r=1529276528948&merchantId=SYVIS">https://syvis.ultracartstore.com/checkout/singleLoad.do?r=1529276528948&merchantId=SYVIS
<a href="https://twitter.com/intent/tweet?screen_name=TwitterDev&ref_src=twsrc%5Etfw" class="twitter-mention-button" data-show-count="false">Tweet to @TwitterDev</a><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Post a Comment