Thursday, May 17, 2018

SOROS INCHIDE OPERATIUNILE ACADEMICE IN UNGARIA, Din Cauza lui OrbanFundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros încheie operațiunile în Ungaria


© Olga M LazinFundația Societatea Deschisă a lui George Soros își încheie operațiunile în Ungaria, acuzând Budapesta de reprimarea societății civile in timpul alegerilor electorale, care au fost masluite in favoarea lui Orban. Premierul Viktor Orban, numit si "Viktator"-ul,  a lovit în mod repetat magnatul pentru a se amesteca în afacerile interne ale națiunii.

"Confruntate cu un mediu politic și juridic din ce în ce mai represiv în Ungaria, Universitatea Central Europeana, Fundațiile pentru o Societate Deschisă își mișcă operațiunile și personalul internațional din Budapesta în capitala germană, Berlin", a confirmat marți grupul ce studiaza ANTISEMITISMUL in Ungaria.Patrick Gaspard, președintele Fundațiilor pentru o Societate Deschisă, a atacat la pe Orban la Budapesta, spunând că "a denigrat și a denaturat munca noastră", reprimând societatea civilă "din motive de câștig politic". Antisemitismul este in flux in Ungaria, iar in timp de vremuri  de depresie economica, prin care trece acum Ungaria, datorita management-ului ineficient al actualului regim Maghiar.Indiferent de cât de greu încercă George Soros și Bruxelles sa impuna legi ale Uniunii Europeana, în Ungaria nu va fi admis nici un migrant ilegal, afirma Orban.

Grupul și-a întemeiat decizia asupra faptului că Budapesta "se pregătește să impună restricții suplimentare organizațiilor neguvernamentale prin ceea ce le-a marcat pachetul legislativ "Stop Soros".

Acesta a distrus reteaua de sanatate si finanatele tarii in ultimii 8 ani.Primul Ministru Viktor Orban a vorbit în repetate rânduri împotriva agendelor "dăunătoare" ale fundației Soros și ale altor ONG-uri, acuzând miliardarul că a amestecat în afacerile politice interne ale Ungariei prin finanțarea grupurilor de opoziție.Vorbind despre alegerile recente și despre victoria partidului său Fidesz, Orban a spus: "Știu că nu vor accepta rezultatul alegerilor, vor organiza tot felul de lucruri, vor avea resurse financiare nelimitate" Nota bene, Soros & Co.Când știrea despre plecarea posibilă a Fundației pentru o Societate Deschisă din Ungaria a izbucnit în aprilie, Orban a spus: "S-ar putea să înțelegeți dacă nu-mi plâng ochii". Cu atitudinea tipica de ura, Orban isi ponegreste propriul mentor, deoarece Soros l-a ajutat ca sa termine universitatea la Central European University, si inca gratuit. Asa multumeste Orban pentru educatia pe care a primit-o; s-a intors complet impotriva societatii civile.În februarie, Fidesz, ori partidul comunist pe care il conduce Orban,  a înaintat Parlamentului un proiect de lege numit "Actul Stop Soros" - referitor la magnatul maghiar-american - care ar reduce imigrația și ar afecta, de asemenea, ONG-urile finanțate din străinătate. Proiectul de lege spune că toate ONG-urile care "sprijină imigrația ilegală" trebuie să fie înregistrate, în timp ce orice ONG care primește bani din străinătate trebuie să plătească un impozit de 25%.De asemenea, cetățenii străini și resortisanții maghiari care susțin imigrația ilegală ar putea fi supuși unui ordin de restricționare care să-i țină departe de graniță. "Dacă se constată că Soros s-a angajat într-o astfel de activitate, adică organizând imigrația ilegală, atunci regulile se vor aplica si lui", a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Zoltan Kovacs, în februarie.
Cel de-al 87-lea a lucrat ca comerciant și analist înainte de a înființa Soros Fund Management în 1969. A devenit unul dintre cei mai importanți investitori din lume, generând bogății enorme pentru el însuși. Maghiaro-americanul a făcut o avere, dar și-a câștigat notorietatea pentru scurtarea lirei sterline britanice, ceea ce a forțat colapsul monedei în anii 1990.
Soros acuză Ungaria de "sentimente anti-musulmane" și "trophe antisemite" în campania împotriva lui Vezi: https://on.rt.com/8sngProiectul Fundația pentru o Societate Deschisă a fost demarat în 1979, cu prima deschidere de fundație din SUA în Ungaria în 1984. Grupul are în prezent cheltuieli anuale de peste 940 milioane dolari, funcționează în peste 100 de țări din întreaga lume, cu 26 de fundații naționale și regionale birouri.Milionarul a fost odată chiar asemănat cu Satana pentru apelurile sale de a aduce migranții în Europa, care a fost percepută de unii parlamentari maghiari ca o încercare de a distruge independența și valorile statelor-națiune. Un parlamentar maghiar Andras Aradszki de la Partidul Popular Creștin Democrat (KDNP) a declarat că este o datorie creștină să lupte cu ceea ce el a numit "planul lui Satan al lui Satan".De asemenea, miliardarul sa confruntat cu acuzații de amestec în politica britanică, după ce au apărut știri că a donat aproape o jumătate de milion de lire sterline unei campanii care încearcă să inverseze Brexit.Orban, un critic aspru al imigrației ilegale și al cotelor de migrație obligatorii de la Bruxelles, a declarat odată că recentul val de refugiați care intră în Europa este o invazie. În decembrie 2017, Ungaria, împreună cu Polonia și Republica Cehă, au declarat că își rezervă "dreptul" de a respinge cotele de refugiati impuse de UE în ciuda presiunilor din partea Comisiei Europene. Cele trei țări au argumentat în acel moment că refugiații ar putea reprezenta o amenințare directă la adresa securității publice.Orban afirma ca "Cotele de refugiați sunt prostii": iar Polonia, Ungaria și Republica Cehă sunt pregătite să lupte împotriva Bruxelles-ului în instanță.

@olgamlazinYOU FOLLOW THE STONES DONANA (Tartessos name of the lost city) Map of Ptolomey, in the British Musesum.

'via Blog this'
Post a Comment