Sunday, May 20, 2018

Apa cu ananas îmbunătățește vederea, ajută tiroida și te face să slăbești! - Secretele.com

Apa cu ananas îmbunătățește vederea, ajută tiroida și te face să slăbești! - Secretele.com:Apa cu ananas -Aveți probleme cu vederea? Rețineți apă în organism? Tiroida vă face probleme? Infecțiile urinare nu vă dau pace? Includeți în dieta dumneavoastră zilnică apă cu ananas și problemele dumneavoastră cu sănătatea vor dispărea.

Apa cu ananas – Cum se prepară

Pentru a obține celebra apă cu ananas care vă aprovizionează organismul cu nutrienți esențiali, aveți nevoie de un litru de apă și o jumătate de ananas nedecojit. Tăiați ananasul în bucăți cât mai mici, dar nu decojiți. Puneți bucățile la fiert într-un litru de apă.
Lăsați să fiarbă cinci minute, apoi lăsați la infuzat câteva ore. Strecurați și consumați, fără să adăugați zahăr. Se consumă o cană pe stomacul gol, iar restul preparatului în doze mici, întreaga zi.

Apa cu ananas – Curăță colonul

Extrem de benefică pentru glanda tiroidă, apa cu ananas are rolul de a curăța ficatul și colonul, stimulând totodată funcția hepatică și eliminând toxinele. Este extrem de eficientă în curele de slăbire. Consumtă zilnic, aceasta te va ajuta să dai jos kilogramele în plus.
PUBLICITATE
De asemenea, odată cu consumul acestui preparat, este ajutată și digestia și îndepărtată constipația. Apa cu ananas stimulează funcția renală, ține sub control hipertesiunea arterială și artrita, prevenind apariția bolilor inflamatorii și ajutând totodată la arderea grăsimii abdominale.
De asemenea, ananasul previne dezvoltarea bolilor autoimune și este de un real ajutor în cazul celor care au probleme cu vederea.
Vezi aici 16 motive să consumi ananas! "
Post a Comment