Thursday, April 05, 2018

Rachiul de ienupăr vă scapă de reumatism! - Secretele.com

Rachiul de ienupăr vă scapă de reumatism! - Secretele.com: "Scapă de reumatism – Având puternice efecte diuretice și detoxifiante, ienupărul este una dintre plantele de leac oferită de natură. Iată ce boli puteți trata cu ajutorul rachiului de ienupăr.

Scapă de reumatism – Curăță sângele

Pentru obținerea rachiului de ienupăr aveți nevoie de un pumn de boabe de ienupăr și rachiu alb sau rachiu de fructe.
Introduceți crenguțele de ienupăr într-o sticlă alba, transparentă apoi turnați deasupra rachiului. Lăsați la macerat șase săptămâni, până ce rachiul capătă culoarea maronie.
Scapă de reumatism – Persoanele care au probleme cu stomacul sau intestinul pot consuma seara, înainte de culcare, jumătate de păhărel cu rachiu de ienupăr. Preparatul are efect diuretic și curăță sângele. Celor care suferă de dureri articulare sau reumatismale li se recomandă să-și maseze bine zonele dureroase cu tinctură de ienupăr.

Fumigațiile combat răgușeala

Pentru a vă întări rădăcina firului de păr, masați pielea capului cu infuzie de ienupăr. În cazul laringintei și faringitei, pentru combaterea răgușelii se fac fumigații cu frunze uscate.
PUBLICITATE
În caz de gută, eczema și plăgi infectate, faceți băi cu decoct din frunze de ienupăr. Atenție! Preparatul nu se folosește de cei cu probleme renale și femeile însărcinate.
Citește aici cum Berea de urzici te scapă de reumatism…
Post a Comment