Wednesday, March 28, 2018

Legătura strânsă dintre degete și emoții te va surprinde! - Secretele.com

Legătura strânsă dintre degete și emoții te va surprinde! - Secretele.com: "Tehnica Jin Shin Jyustu este o veche manieră de echilibrare a energiilor vitale și a emoțiilor organismului.

Acest sistem constă în masarea anumitor degete pentru a înlătura frica, furia, neîncrederea sau alte sentimente ce duc la depresie și anxietate.
Acum să vedem ce emoție îi corespunde fiecărui deget:

1. DEGETUL MARE = PREOCUPARE EXCESIVĂ

Masează degetul mare pentru a scăpa de grijile apăsătoare. Problemele cotidiene pot duce la apariția unei vieți nesănătoase. Grijile permanente sunt direct proporționale cu bolile inima, diabetul și obezitatea.

2. DEGETUL ARATATOR = TEAMA, FRICA

Dacă treci mereu prin stări de panică și îți este teamă să începi capitole noi, în viața ta sau poate că nu ști cum să reacționezi în fața situațiilor limită, masează degetul arătător timp de 5 minute și vei vedea cum te vei relaxa.

3. DEGETUL MIJLOCIU = FURIE ȘI MÂNIE

Atunci când simți că devi violent, atât verbal cât și fizic, masează-ți degetul mijlociu.
PUBLICITATE

4. DEGETUL INELAR = MELANCOLIE ȘI TRISTEȚE

Dacă simți că tristețea te acaparează și nu vezi nicio cale de ieșire dintr-o problemă a vieții cotidiene, masează acest deget. Astfel, organismul tău va produce mai multă oxitocină, numit și hormonul fericirii.

5. DEGETUL MIC = NEÎNCREDERE

Există foarte multe persoane care duc lipsă de încredere în sine și de disconfort, atunci când trebuie să se adapteze unor situații noi. Masarea degetului mic de la mână oferă mai mult echilibru și stabilitate.


Citește și: Harta căldurii sau modul în care oamenii percep emoțiile
Post a Comment