Wednesday, March 21, 2018

DIMINEATA, RUGACIUNEA INIMII: Articole noi: - olgalazin@gmail.com - Gmail

Articole noi: - olgalazin@gmail.com - Gmail:Rugăciunea inimii se începe dimineața, din pat

Este indicat ca rugăciunea inimii – ”Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul!” – e indicat ca aceasta să fie spusă încă de la prima oră a dimineții, chiar când sunteți în pat.
Diavolul nu suportă rugăciunea, să nu uitați asta niciodată și odată ce veți simți prezența lui Dumnezeu, acesta va fi distrus. Această incredibilă rugăciune se spune permanent: și când sunteți pe drum, în mașină, în timp ce mâncați, beți, în absolut orice împrejurare.

Smeriți-vă!

O altă armă extrem de importantă împotriva diavolului este smerenia. Nu vă mândriți niciodată, faceți fapte bune, fiți milostivi și veți vedea cum lucrurile bune vor începe să intre în viața dumneavoastră, iar Diavolul nu se va mai apropia.
Nu în ultimul rând, aveți grijă să iubiți curat, din tot sufletul dumneavoastră. Doar cel care are o asemenea iubire, îl are pe Dumnezeu alături: „Dumnezeu este iubire, şi cel ce rămâne în iubire, rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne întru el”.


Tamaierea casei: 

De asemenea, se recomandă a fi rostit Psalmul 50, de mare ajutor oricărui credincios aflat în durere sufletească sau trupească. Totodată, se poate spune cu toată inima rugăciunea Tatăl nostru sau rugăciunea sfintei cruci:
“Să se scoale Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui; să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară diavolii…”.
'via Blog this'
Post a Comment