Tuesday, February 27, 2018

Folosește puterea intuiției ca să obții ceea ce vrei cu adevărat - Secretele.com

Folosește puterea intuiției ca să obții ceea ce vrei cu adevărat - Secretele.com: "ine pentru a oferi claritate atunci cand te simti coplesit, confuz, sau cauta raspunsuri.Problema este ca pentru multi dintre noi, intuitia este ascunsa adanc sub multe, multe straturi ale psihicului nostru, iar noi nu stim cum sa ne conectam la ea si s-o asculta.

Cu un pic de daruire si timp, este foarte posibil sa gasesti vocea interioara a intuitiei si sa inveti sa-i acorzi o atentie mai mare.
PUBLICITATE

Dupa ce o sa reusesti sa inlocuiesti toate vocile, opiniile si sugestiile din afara cu vocea care vine din interior vei fi uimit cat de clar se poate vedea viata si modul in care vei putea ajunge direct la fericire si implinire.

Atunci cand invatam sa ne ascultam, capacitatea de a ne controla viata este foarte puternica.

Intuitia ta, prin urmare tu, stiti mai multe decat esti tu constient. Desigur, conectarea la intuitie este simpla – dar nu intotdeauna va fi usoara.

Aici sunt cinci tehnici pe care le poti practica in fiecare zi, pentru consolidarea intuitiei tale:

Mediteaza
Dedicati timp pentru relaxarea mintii si a corpului prin meditatie. Este extrem de util pentru cresterea capacitatii de conectare cu intuitia ta pe tot parcursul zilei chiar si atunci cand sunt momente mai delicate.

Reflecta asupra ta
In fiecare zi acorda putin timp pentru a reflecta asupra ta – cine esti si unde te indrepti.

Respira constient
Daca nu ai practicat yoga, atunci acorda putina atentie. Respiratia este foarte importanta pentru relaxarea sistemului nervos, limpezirea mintii si toata puterea de vindecare de care este capabil corpului tau. Incearca exercitii de respiratie pentru a permite intuitiei tale sa iasa la suprafata.

Sporeste atentia si incearca sa intelegi
Sporeste atentia pe tot parcursul zilei pentru a intelege de ce esti in locul in care esti, ce vrei etc. Observa ce vine. Atentia sporita este calea directa de a identifica intuitia.

Fii recunoscator
Daca suntem recunoscatori vom avea un efect profund asupra gandurilor noastre. Astfel gandurile negative ce blocheaza intuitia vor disparea iar puterea naturala a intuitei va iesi la iveala.

Intuitia te asteapta. Tot ce ai nevoie pentru a crea viata pe care o doresti este deja prezenta in tine. Este doar o chestiune de timp pana cand vei dori sa-ti accesezi intuitia si vei reusi sa aduci fericirea in viata ta.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook
…Continuare pe pagina urmatoare
\
Post a Comment