Wednesday, January 24, 2018

Programului de parteneriat YouTube - YouTube Ajutor

Prezentare generală a Programului de parteneriat YouTube - YouTube Ajutor: "Vom actualiza pragurile de eligibilitate pentru Programul de parteneriat YouTube începând din 20 februarie 2018. Canalele trebuie să aibă 4.000 de ore vizionate în ultimele 12 luni și 1.000 de abonați, pentru a fi examinate înainte de a se alătura programului. Află mai multe detalii pe Blogul creatorilor YouTube.

Prin Programul de parteneriat YouTube (YPP), creatorii pot să genereze bani din conținutul lor pe YouTube. Creatorii pot să genereze venituri din anunțurile afișate în videoclipuri și din abonamentele membrilor YouTube Red, dacă aceștia le vizionează conținutul. Poți să soliciți înscrierea în Programul de parteneriat YouTube din propriul cont, folosind Studioul de creație.
Accesarea ecranelor de final și a cardurilor
Reține! Canalul tău trebuie să facă parte din Programul de parteneriat YouTube pentru a accesa anumite funcții, cum ar fi ecranele de final și cardurile care direcționează la site-uri asociate, site-uri de crowdfunding sau site-uri de produse. Creatorii canalelor nu sunt obligați să activeze generarea de bani din videoclipuri pentru a respecta această cerință. Ne ajută să evaluăm validitatea canalului și să stabilim dacă respectă Regulile comunității.
 
Atunci când criteriile de eligibilitate YPP vor fi actualizate în februarie 2018, canalele care au momentan acces la aceste funcții vor continua să aibă acces chiar dacă nu mai fac parte din Programul de parteneriat YouTube. Vom adăuga noutăți aici dacă se schimbă criteriile de eligibilitate.

Cum se solicită înscrierea în program

Suspendarea participării în YPP

Dacă stabilim că un canal nu mai este eligibil pentru generarea de bani, acesta va pierde accesul la toate instrumentele și funcțiile generării de bani asociate Programului de parteneriat YouTube. Află mai multe despre pașii de urmat dacă generarea de bani este dezactivată pentru canal
Poți continua să încarci conținut original și să-ți dezvolți publicul chiar dacă nu faci parte din Programul de parteneriat YouTube. Poți să soliciți din nou înscrierea în program la 30 de zile de la suspendare. 'via Blog this'
Post a Comment