Monday, January 29, 2018

Cum să faci în casă ulei de banane și la ce te ajută! - Secretele.com

Cum să faci în casă ulei de banane și la ce te ajută! - Secretele.com:De acum înainte, nu mai aruncați cojile, pentru că vă sunt de un real ajutor pentru a vă menține sănătatea părului și a unghiilor.

Unul dintre cele mai puternice hidratante naturale

Pentru a obține miraculosul ulei de banane, aveți nevoie de următoarele ingrediente: coaja unei banane mai mari și ulei de măsline.
Tăiați coaja bananei în bucăți de un centimetru, introduceți-o într-o pungă de plastic și bateți bine până când cojile se umezesc. Atunci acestea își vor elibera uleiul… Ulterior, puneți cojile într-un borcan și turnați ulei de măsline cât să le acopere. Lăsați la macerat două zile, apoi strecurați printr-un tifon.
V-ați ales cu unul dintre cele mai incredibile hidratante naturale.

Tratament anti-îmbătrânire

Uleiul de banane îl puteți folosi ca protecție împotriva razelor solare. De asemenea, preparatul reduce apariția ridurilor și a liniilor fine, redă elasticitatea pielii și stimulează producția de colagen.
Dacă aveți părul deteriorat sau vârfurile despicate, masați cu acest ulei și efectul este extraordinar. Tot uleiul de banane menține sănătatea scalpului, dacă este folosit sub formă de mască de trei ori pe săptămână.
Pentru un efect maxim, faceți tratamentul cel puțin trei luni.
Paypal.me/olgamandrei$

http://mailsy.net/ref/6386

Read: DR OLGAs AMERICA TRENDS MAGAZINE

My Business: https://wp.me/P29vEX-eN  'via Blog this'
Post a Comment