Wednesday, January 03, 2018

ANTIOCANCER TRATAMENT: Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere și consumă 3 lingurițe pe zi, timp de 30 de zile apoi iată ce se va întâmpla! - Secretele.com

Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere și consumă 3 lingurițe pe zi, timp de 30 de zile apoi iată ce se va întâmpla! - Secretele.com: "

Un articol de Petrut

Este deja demonstrat faptul ca celulele canceroase supravietuiesc si se hranesc cu zahar, asa ca majoritatea oamenilor cred ca amestecul de bicarbonat cu miere poate fi daunator.

Aici se inseala, insa! Numerosi experti in sanatate au investigat acest aspect, in ultimele 6 decenii, si au demonstrat faptul ca ingrijorarea lor nu este sustinuta!Faptul ca, celulele canceroase se hranesc cu zahar, este adevarat, insa acest amestec actioneaza asemeni unui Cal Troian. Mierea atrage celulele canceroase, iar bicarbonatul de sodiu le distruge.

Alcalinitatea sa distruge microbul canceros (sau il readuce in forma de hibernare) din interiorul celulei, schimband rapid nivelul pH-ului, fapt ce determina spulberarea cancerului.

Aceasta schimbare brusca, intr-un mediu alcalin, ofera un nivel mai mare de oxigen, decat celulele pot suporta, ducand la tratarea cancerului.
PUBLICITATE

Mod de preparare:

Amesteca aceste 2 ingrediente: o lingurita de bicarbonat de sodiu la 3 lingurite de miere: proportia trebuie sa fie de 1 la 3. Poti prepara o cantitate mai mare, insa ai grija sa pastrezi proportia. ( la 100 de grame de bicarbonat va trebuie 300 de grame de miere)

Utilizare:

Ia cate o lingurita din acest preparat de 1-3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mese. Dupa 30 de zile in care ai luat acest tratament, pH-ul din organism se va echilibra iar mediul va deveni unul alcalin.

Este foarte important si sa faci anumite schimbari in dieta ta,  sa reduci consumul de carne si sa evitati faina alba sau zaharul.
Rezultatul acestui tratament te va impresiona!Amestecă
Post a Comment