Friday, November 03, 2017

12 metanii făcute la 12 noaptea către Maica Domnului rezolvă orice problemă! - Secretele.com

12 metanii făcute la 12 noaptea către Maica Domnului rezolvă orice problemă! - Secretele.com: "

Marele duhovnic Paisie Olaru spunea atât de frumos că „orice rugăciunea este dar de la Dumnezeu”, iar dacă vrem ca Dumnezeu să ne îndeplinească toate dorințele trebuie să citim dimineața Acatistul Maicii Domnului, iar seara Paraclisul Fecioarei, crezul, neapărat o dată pe zi, iar Psalmul 50, de câte ori putem. În același timp, când avem o problemă ce pare de nerezolvăm, să facem 12 metanii la 12 noaptea.

Rugăciunea Tatăl nostru se spune de câte ori putem

În ceea ce privește rugăciunea Tatăl nostru, sfântul părinte ne îndeamnă să o spunem tot timpul în decursul unei zile alături de rugăciunea inimii „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul”.
În ceea ce privește rugăciunile de noapte, la ora 12 ar fi bine să facem cel puțin 12 metanii și la fiecare metanie să spunem: Maica Domnului, nu mă lăsa… Nu în ultimul rând, atunci când citim un acatist sau un paraclis ar fi foarte bine să facem câte 24 de metanii.
PUBLICITATE
De asemenea, părintele Paisie a lăsat credincioșilor și un sfat cu mare însemnătate: „Dar dacă te scoli dimineata si te învârtești asa, prin casă – că mai am asta de făcut, mai am si treaba astălaltă -, apoi nu-ti merge bine toată ziua. Asa că să faci oleacă de canon în fiecare zi, ca dreptul Iov, care aducea jertfă în fiecare zi pentru feciorii lui – poate au gresit ceva cu gândul”.
Citește aici Rugăciunea părintelui Puiu Gherontie care face adevărate minuni!Nu există persoană care să nu fi auzit, măcar în treacăt, de sfânta mănăstirea Caraiman, din inima munților Bucegi dar mai ales de cel care a slujit acolo ani buni, starețul Puiu Gherontie, trecut de câțiva ani la cele veșnice.
Văzător cu duhul recunoscut, părintele a dat tuturor celor care-i călcau pragul o rugăciune cu totul inedită, care nu a dat greș niciodată.

Biletul din vis

Rugăciunea i-a apărut părintelui într-un bilețel cu care s-a trezit în mână într-o dimineață. Pe bilet scria:
PUBLICITATE
„Doamne, întoarce-i la bunătate și la rugăciune pe toți vrăjmașii mei. Amin!”.
Și mai scria în bilet că trebuie spusă timp de 30 de zile, de 40 de ori pe zi.  Din acel moment, părintele a continuat ani buni să tragă rugăciunea sa la xerox și să o dea tuturor.

Rugăciunea părintelui Gherontie a făcut atâtea minuni, încât nimeni nu le poate ști numărul…

E indicat ca atunci când începeți să citiți această minunată rugăciune să țineți post și să încercați să nu intrați în conflicte cu nimeni.
După terminarea celor 30 de zile, veți vedea cu proprii dumneavoastră ochi cum vi se va schimba viața. Minunile Maicii Domnului sunt nemăsurate și uneori se află la doar la un pas distanță de noi.

Rugăciunea este următoarea:

„Tatăl nostru Carele ești în ceruri, sfințească-se numele Tău. Vină împărăția Ta. Facă-se voia Ta precum în cer așa și pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă’n fiecare zi. Și ne iartă nouă păcatele noastre, căci și noi iertăm oricui ne-o datorează nouă. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăvește de Cel-Rău. Amin!”. Cuvântul „Amin” cu care se termină Rugăciunea Domnească e un vechi cuvânt evreiesc, şi care înseamnă: „Aşa să fie”, „Toate să se facă după cum ne-am rugat”.Felicia iedera: Citește aici Rugăciunea părintelui Puiu Gherontie care face adevărate minuni!"'via Blog this'
Post a Comment