Monday, September 19, 2016

NU MANCATI CARNE DE VACA: Un laureat, din Germania, al premiului Nobel, socheaza: Cancerul este cauzat de un virus necunoscut, ce se gaseste intr-un aliment pe care toata lumea il consuma...

 Un laureat, din Germania, al premiului Nobel, socheaza: Cancerul este cauzat de un virus necunoscut, ce se gaseste intr-un aliment pe care toata lumea il consuma...: "Harald zur Hausen"Harald zur Hausen

Multi alti oameni de stiinta avertizeaza cu privire la consumul de carne rosie, deoarece aceasta poate fi direct raspunzatoare de aparitia cancerului de colon. Problema este ca pericolul nu vine doar de la carne, ci si de la lapte.

“Explicatia a fost sustinuta si de prepararea carnii pe gratar, deoarece in aceasta forma apar carcinogenii. Aceasta ipoteza isi poate pierde credibilitatea, deoarece problema se pune si in cazul preparatelor din peste sau pui, pe gratar” adauga Hausen.

El mentioneaza si faptul ca, in Mongolia, carnea rosie nu este consumata, acelasi lucru petrecandu-se si in India, motiveele fiind unele religioase, astfel cazurile de cancer de colon fiind extrem de rare.

Hausen spune, ca dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, cazurile de cancer de colon au crescut rapid si este sigur de faptul ca acest lucru a fost posibil deoarece consumul carnii de vita a crescut.

Omul de stiinta adauga si faptul ca, in cele doua tari din Asia, cancerul de colon nu este prea des intalnit, deoarece populatia nu consuma nici lapte de vaca sau alte produse preparate din acest ingredient.

Hausen a publicat in International Journal of Cancer, un raport prin care arata depistarea, in laptele de vaca, unui ADN de virus necunoscut carcinogen.
'via Blog this'
Post a Comment