Tuesday, September 06, 2016

CE INDICA ERUCTATIILE (ragaieli) LA 5 MINUTE DUPA CE BEI SOLUTIE DE BICARBONAT

Drink daily half-a Spoonfool of Bicarbonat Soda with water!Link: Dr Olga's Blog On Nutrition And Benefits of Bicarbonate of SODABea zilnic un amestec de ½ lingurita de bicarbonat de sodiu si 250 ml de apa ca sa reechilibrezi usor pH-ului corpului. 

By Dr. Otto Warburg, laureat al Premiului Nobel, a descoperit ca celulele canceroase nu pot supravietui intr-un mediu alcalin, ci numai intr-un mediu acid. Cu alte cuvinte, mentinerea unui pH usor alcalin in corp te pune la adapost de boli, printre care si cancerul.
Calmeaza durerile si arsurile stomacale
Vindeca infectiile tractului urinar
Nu numai celulele de cancer, ci si bacteriile se dezvolta necontrolat in mediile acide. Daca suferi de o infectie urinara, bea zilnic apa cu bicarbonat pana la vindecarea completa. De multe ori este suficient sa apelezi la acest remediu, dar daca simptomele persista, adreseaza-te neaparat unui medic avizat.
Calmeaza durerile de guta
Guta este o forma de inflamatie a articulatiilor provocata de acumularea de acizi in organism.Simptomele dureroase pot fi insa tinute sub control band zilnic apa cu bicarbonat.

Reduce simptomele gripelor si racelilor comune

Bicarbonatul de sodiu are o traditie lunga de peste un veac in medicina naturista, in special pe post de remediu antigripal. Bicarbonatul de sodiu poseda proprietati antivirale usoare, asa ca poate grabi vindecarea de gripa si raceala daca este administrat in stadiile incipiente ale infectiei. 

Dozele recomandate sunt:

Ziua 1: 6 doze a cate ½ lingurite bicarbonat de sodiu in amestec cu apa rece la fiecare 2 ore.

Ziua 2: 4 doze din acelasi amestec la fiecare 3 ore.

Ziua 3: 2 doze din acelasi amestec – una dimineata si una seara.

Ziua 4: 1 doza pe zi pana la disparitia completa a simptomelor.

Reduce disconfortul cauzat de pietrele la rinichi

Pe langa guta, acidul uric in exces poate favoriza si aparitia pietrelor la rinichi. Consumata in mod frecvent, apa cu bicarbonat de sodiu dizolva insa pietrele si previne formarea altor sedimente noi. Daca problemele persista, consulta sfatul unui medic specialist.

Creste performanta fizica

Printre altele, apa cu bicarbonat poate si sa imbunatateasca performanta fizica si rezistenta la efort, intrucat alcalinitatea bicarbonatului reduce nivelurile acidului lactic produs de muschi, asigurand o recuperare mai rapida.

BONUS: Test pentru determinarea aciditatii stomacului

Poti sa-ti verifici pH-ul stomacului band un amestec de ¼ lingurite de bicarbonat de sodiu si 250 ml de apa. Daca la interval de 5 minute se instaleaza simptome de eructatie, cel mai probabil nivelul de acid din stomac este in parametri normali.

Cel mai indicat este sa faci testul dimineata pe stomacul gol pentru ca masuratoarea sa fie cat mai elocventa. Hipoaciditatea stomacului este corelata de regula cu subnutritia proteica, care poate duce usor la imbolnavire. In plus, nivelurile foarte scazute de acid gastric pot creste aciditatea sangelui, caz in care sunt mobilizate mineralele din oase si creste riscul de osteoporoza.'via Blog this'
Post a Comment