Wednesday, July 27, 2016

De ce am devenit Vegetariana: si totusi iau SUplimente; Olga Lazin

preluat din Secretele;
*SUNTEM FRUCTIVORI, VEGETARIENI SI CRUDISTI, ASA AM FOST PROIECTATI SI CREATI*

Tin sa mentionez ca fiinta umana este dotata cu corp, minte si suflet excesiv fructivore, si ca suntem cu totii legati printr-un indisolubil cordon ombilical cu creaturile din alte specii care ne insotesc in aceasta calatorie temporara si terestra care se numeste ''VIATA''. Aceasta este esenta problemei. Nu ma consider deloc mai bun ca voi. In cel mai bun caz sunt mult mai bine informat decat voi in ceea ce priveste acest subiect.

*ZECE ADEVARURI CONVINGATOARE SI NEGRESITE*

Avem de partea noastra 10 adevaruri convingatoare si inechivocabile care „rod” corpul si mintea oamenilor importanti, 10 dovezi autentice care aduc cosmaruri si somn agitat unei mari contraparti care, pe cat e de puternica in sectorul comercial, in mediile de informare si coercitive, pe atat este de slaba si dezechilibrata in valorile sale si in ideologia sa. O contraparte care e reprezentata de nume importante ca : Cremonini - (Grupul Cremonini este unul din magnatii din sectorul alimentar italian), Smithfield, McDonald’s, Pfizer, GlaxoSmithKline, Bayer, Rockefeller, Monsanto, Danone, Nestlè, Eridania , pana si Vaticanul. O contraparte care face absolut tot ce-i sta in putinta pentru a convinge lumea ca: nu numai ca este just, etic si indispensabil sa se mentina abatoarele existente dar ca este necesar sa fie triplicat cat mai repede numarul lor si dimensiunile, simultan cu cresterea productiei de medicamente, de interventii chirurgicale si transplanturi.

(1)- PRIMUL ADEVAR : SANGELE ESTE ALCALIN

Primul adevar este ca fiinta umana are sangele alcalin (la fel cum sunt si fructele, cu pH-ul intre 7,30 si 7,50) in timp ce felinele, crocodilii, sacalii, hienele, condorii, se situeaza sub punctul 7, la nivele evidente de aciditate. Acest subiect despre sange este fundamental si pentru ca este valabil pentru toti oamenii. Albi, negri, barbati, femei, copii, adulti, sanatosi sau bolnavi, cu Rh-pozitiv sau negativ, Scorpioni sau Berbeci, vegani sau nu, toti suntem cu sangele alcalin, tipic consumatorilor de fructe.

(2)- AL DOILEA ADEVAR : ABSENTA TOTALA A ENZIMEI URICAZA IN CORPUL UMAN

Al doilea adevar este ca omului ii lipseste in mod absolut enzima uricaza din organism si deci corpul sau nu este in masura sa dezintegreze si sa elimine imediat acidul uric (ce se formeaza in urma metabolizarii proteinelor de origine animala) asa cum se intampla la animalele carnivore. Sa ne amintim ca 1 kg de carne, alba, rosie sau de orice alta culoare, contine 28 de grame de acid uric, o enormitate, in timp ce pestii si crustaceele contin cam 30 de grame. Daca ne gandim ca un pahar cu apa, transparenta si usoara, pe care il ingeram, iese din corp doar partial si nu fara dificultate, putem doar sa ne imaginam daunele si dezastrele pe care acidul uric, o otrava complet straina si de neutilizat pentru corpul omenesc, le poate crea organismului nostru.

(3)- AL TREILEA ADEVAR: STOMACUL NOSTRU HIPOCLORHIDRIC ESTE FRUCTARIAN

Al treilea adevar este ca oamenii au stomacul fructarian, avand de 10 ori mai putin acid clorhidric decat animalele carnivore, astfel ca suntem in imposibilitatea de a demola membrana proteinelor pentru a le transforma in aminoacizi. Acest lucru inseamna ca fiecare fel de mancare cu carne implica umplerea tubului gastro-intestinal cu reziduuri proteice nedigerate care, in mediul cald al intestinului, intra imediat in putrefactie, cauzand tipicele miasme fetide de soarece mort in interiorul nostru, si care produc refluxurile gastroesofagiene si congestiile sanguine in diverse puncte in oragnism .

(4)- AL PATRULEA ADEVAR : INTESTINUL NOSTRU ESTE IN MOD DRAMATIC INADAPTABIL PROTEINELOR ANIMALE

Al patrulea adevar este ca oamenii au un intestin delicat, complex si susceptibil, de 10 ori mai lung decat cel al animalelor carnivore, cu o suprafata enorma ( 400-600 mp, echivalentul a doua campuri de tenis) Un intestin spongios, peristaltic si reactiv (80% din sistemul imunitar se gaseste in tractul intestinal, cu 150 „centrale” limfatice numite „placi Peyer”). Complet opus fata de intestinul unui animal carnivor, care este (notoriu) scurt, masiv, neted, acidificat si uricaziat.

(5)- AL CINCILEA ADEVAR : LAPTELE UMAN ECHIVALEAZA CA FORMULA SI CONTINUT CU SUCUL DE STRUGURI SI DE PORTOCALE SI NICIDECUM CU SANGELE

Al cincilea adevar este ca nou-nascutii umani au la dispozitie un lapte matern transparent, dulce, cu minima valoare proteica si lipidica, si care este practic identic cu formula chimica a laptelui de migdale, a sucului de struguri, de portocale, si asemanator cu toate celelalte sucuri dulci de fructe proaspete. Laptele de vaca, de oaie si de capra au de 2-3 ori mai multe lipide si proteine decat laptele uman. Laptele de caine este de 6 ori mai concentrat, cel de pisica de 7 ori, iar cel de soarece de 10 ori. Fiecare tip de lapte este un optim aliment pentru micutul din specia respectiva, asa cum a prevazut Mama Natura, si trebuie ingerat totdeauna numai in limitele temporale prevazute de aceasta din urma (urmeaza intarcarea) si nu consumul acestuia pe toata durata vietii. (vedeti articolul Nocivitatea Laptelui)

(6)- AL SASELEA ADEVAR : SISTEMUL IMUNITAR ESTE CRUDIST-VEGAN

Al saselea adevar este ca oamenii au un sistem umanitar fructarian si acest fapt este confirmat de faptul ca sistemul nostru imunitar reactioneaza la alimentele de origine animala. Atunci cand ingeram astfel de alimente se declanseaza (asa cum au demonstrat experimentele lui Paul Kouchakoff, prezentate la prima Conferinta Mondiala de Microbiologie de la Paris in 1930, reconfirmate de elevii sai care au primit premiul Nobel pentru medicina in 1948) o teribila, obositoare si debilitanta urgenta numita LEUCOCITOZA, cand numarul leucocitelor cresc de la valoarea normala de 6-7 mii de unitati per mmc, la 20 de mii (si chiar mai mult) per mmc., in urmatoarele 2 ore de la digerarare. In schimb, atunci cand se mananca fructe, legume si verdeturi crude nu se declanseaza nici un mecanism leucocitar, leucocitele raman la nivelul lor normal de 6-7 mii in faza digestiva si post digestiva (al asimilarii si eliminarii).

(7)- AL SAPTELEA ADEVAR : ECHILIBRUL VIBRATIONAL

Al saptelea adevar este ca oamenii sunt dotati cu un echilibru vibrational sensibilizat pe undele si culorile fructelor. Organismul uman, in deplina sanatate, emite unde electromagnetice egale sau mai mari de 6500 (Angstrom). Daca insa nivelul undelor va fi mai mic de 6500 A, organismul isi pierde echilibrul si se imbolnaveste, asa cum demonstreaza si experimentele apartinand inginerului francez André Simoneton. Fructele maturate in mod natural, bio sau nu ( dar mult mai bine daca nu sunt contaminate de pesticide) au un nivel al vibratiilor de la 8500 pana la maximul de 10 mii (Angstrom), aflandu-se astfel pe culorile de infrarosu, daruind corpului uman maximul de vitalitate.

AMIDONUL VEGETAL ATENUEAZA DAUNELE PRODUSE DE CALDURA

Verdeturile crude urmeaza dupa fructe, cu unde de 7500 A, in timp ce legumele pe baza de amidon, fierte la temperaturi scazute (cartofi, dovleac, tuberculi, seminte si cereale puse la muiat si fierte in scurt timp si la temperaturi scazute) reusesc sa se mentina pe culoarea rosie, echivalenta cu valoarea de 6500 A, fiind un nivel acceptabil.

ALIMENTELE „HOATE” SE RECUNOSC DUPA NIVELELE SCAZUTE PE SCARA BOVIS- SIMONETON

Proteinele animale, produsele concentrate si devitalizate, alimentele fierte, dulciurile si alimentele sarate, vitaminele si suplimentele, sucurile de fructe ambalate, gemuri, paste, paine, produse de patiserie, diversele bauturi inventate de industriile alimentare, toate acestea coboara in jos pe scara Bovis-Simoneton, situandu-se pe nuantele de gri a razelor X, adesea sub nivelul de 3000 A, cand orice aliment devine, nu un aducator de energie si vitalitate ci, un aliment-hot care pentru a putea fi digerat intr-o oarecare masura, sustrage organismului puterea calorica, puterea enzimatica, puterea metilica, puterea vitaminica si rezerve minerale. De amintit ca o temperatura peste 110 °C aplicata oricarui carbohidrat da nastere otravitoarei Acrilamida (substanta mutagenica si neurotoxica) .

(8)- AL OPTALEA ADEVAR : EPIDERMA FRUCTELOR ESTE ACOPERITA DE 5 MILIOANE DE PORI

Omul este dotat cu o epiderma fructariana ( neavand nici blana, nici pene) intesata cu milioane de pori transpiranti, epiderma jucand rolul unui al doilea plaman si al doilea rinichi, creata sa elimine acumularile de otravuri din corp pe care sistemul renal nu reuseste sa le elimine prin urina.

(9)- AL NOUALEA ADEVAR: GRUPUL FICAT-PANCREAS-RINICHI – ESTE FRUCTARIAN- CRUDIST

Fiinta umana este dotata cu un sistem pancreatic compact si tipic fructarian. Este dotata cu un ficat crudist care se mareste devenind hipertrofic cu fiecare fel de mancare ce contine grasimi si proteine. Glomerulii renali accepta doar mineralele organice care sunt dezmembrate in parti extrem de fine si se „revolta” la mineralele anorganice si cristaline ce nu sunt elaborate de plante prin intermediul functiei clorofiliene, asemenea si fata de mineralele organice ale plantelor cand sunt modificate in materie anorganica prin procesul de fierbere.

(10)- AL ZECELEA ADEVAR: STRUCTURA FIZICA SI EMOTIONALA ESTE IN ESENTA FRUCTARIANA

Fiecare detaliu fizic si emotional ne demonstreaza ca, corpul uman a fost creat pentru fructarianism, fiind dotat cu degetele mainii neunite, adaptate sa culeaga fructele, cu ochi frontali si nu laterali (tipici pentru animalele de prada, intotdeauna in alerta pentru a vana si ataca), cu mandibule mobile si nu fixe ( cu care sa poata desface graunae si seminte, nu sa sfasie tesuturile nervoase si osoase ale prazilor ghinioniste). Un corp cu un suflet si o sensibilitate de tip pacifist si spiritual, cu o puternica si tulburatoare aversiune fata de vederea sangelui si simtirea mirosului sau. Nici un copil uman (as spune si ca nici un adult) avand in fata un iepuras si un mar sau o banana, nu se va repezi sa muste din creatura imblanita, asa cum ar face in schimb, sub impulsul irezistibil al instinctului, cainele sau pisica....etc.

*INCONSISTENTA MOTIVATIILOR MEDICILOR SI A MACELARILOR*

Contra-partea medico-farmaceutica si industria de carmangerie au putine argumente, lasand la o parte multitudinea de trucuri, smecherii si multa ipocrizie, care sunt in mod regulat dezmintite si dezvaluite de cercetarea stiintifica independenta. Ei aduc ca argumente inselatoarele si falsele lor piramide alimentare, tabelele lor medicale care hipnotizeaza doar prostii si lingusitorii, oamenii inapoiati, slabi si infricosati. Sunt arme mucegaite ce nu mai conving pe nimeni, cu exceptia unui mic segment al populatiei, credula si naiva.

*PROTEINELE NOBILE SI VITAMINA B 12*

"Proteine nobile" (demonetizate de stiinta de mai multi ani), exaltarea vit. B12 in defavoarea vitaminei C si a vitaminei B9 ( din sangele rezultat din sacrificari) in defavoarea verzei, morcovului, Omega 3- din peste (predispus la putrefactie si aciditate) in defavoarea lui Omega 3 – din migdale- pinoli (seminte de pin) – nuci etc. Acestea sunt unele din armele folosite de partea adversa. Medicina de astazi se bazeaza pe vivisectie, bisturiu, mamografii, endoscopii, colonoscopii, pe demonizarea virusilor inofensivi si bacteriilor indispensabile, pe insultele si inselatoriile SIDA si a virusului papiloma, pe operatii, pe chemioterapie, pe transplante de organe, pe infamele iluzii ale clonarii si ale celulelor staminale.

*ARMELE NOASTRE ETICE SI IDEOLOGICE SUNT CU TOTUL DE O ALTA NATURA*

Avem de partea noastra legi stiintifice si principii naturale dovedite. Argumentele noastre sunt de granit si imortale si nu se tem de o confruntare. Suntem in armonie cu cele mai sclipitoare inteligente din istoria trecuta si prezenta : Pitagora, Hipocrate, Galeno, Leonardo Da Vinci, Paracelso, Voltaire, Antoine Béchamp, Max Von Pettenkofer, Louis Kuhne, d Florence Nightingale, Arnold Ehret, Albert Schweitzer si Herbert Shelton. Calea noastra nu este una incerta, sinuoasa si intortocheata, inselatoare si balbaita, ci o cale luminoasa si sigura, cu indicatii precise si nu confuze, lipsita de orice risc, contradictii si efecte colaterale. Drumul nostru este un traseu net care aduce cu adevarat sanatatea corpului, mintii si spiritului.

**SI IGIENA NATURALA ARE TABELELE SALE**

Tabele Igienistice? Exista si inca cum. Limba rosie, respiratia placuta, pofta de mancare, digestie rapida, evacuari regulate si consistente, absenta balonarilor, a colitelor, urina deschisa la culoare, iris curat, ritm cardiac 70, mainile si picioarele calde, respiratie profunda, o buna postura mentala-ideologica-spirituala, tensiunea normala, pielea sanatoasa, somn linistit, armonie cu sine insusi si cu lumea intreaga- toate acestea sunt: „Hartia de turnesol” a Igienismului Natural.

*ARTA SI RELIGIA LIPSITE DE SENS SI SEMNIFICATIE*

La ce serveste ingeniozitatea umana daca o folosim mai ales pentru a ne ascuti cutitele si pentru a ne lustrui pustile? La ce foloseste toata arta daca manjim cu sangele animalelor sacrificate tablourile si sculpturile, operele literare si poeziile ? La ce folosesc rugaciunile si credinta umana daca incarcam constiinta noastra cu suferinta surda si sufocata a milioane de creaturi terorizate, care implora mila fara sa o gaseasca niciodata, din zorii zilei si pana la asfintitul fiecarei zile din calendar.

*INTELEPCIUNEA SI SENINATATEA TIMPURILOR DE MULT TRECUTE*

Daca timpul prezent si trecutul apropiat nu ne sunt de ajutor si de bun exemplu, daca viitorul ne apare in culori sumbre si dementiale (datorita celor care se afla la carma tarii, incompetentii care fac din titlurile si avantajele lor legale obiect de dominatie si aroganta) atunci suntem constransi sa cautam solutii in trecutul nostru indepartat. Traim in timpuri cu profunde transformari si drastice redimensionari. Am intrat in era saturatiei si a descresterii industriale. Suntem fortati sa ne intoarcem la simplitatea si intelepciunea trecutului antic. Acolo gasim inspiratiile si solutiile juste pe care sa le punem in practica.

Intotdeauna am spus si voi continua sa spun mereu: daca ai ajuns la 30 de ani si ai inca nevoie de preot, de medic si de sexolog, poti sa consideri ca esti terminat”

*MAESTRUL LUMII*

Astri luminosi sunt multi dar numai unul este cel ce apare ca un gigant ce ilumineaza cel mai tare : Pitagora , Maestrul si Inteleptul Umanitatii prin definitie.

Omul este o fiinta ganditoare. A gandi inseamna a cantari, a fantastica, a reflecta. Filozofia inseamna, literar, „dragoste de cunoastere”. Filozoful este receptiv, curios, dispus sa observe si sa traga invatamintele din fapte. Este cel ce percepe, receptioneaza, absoarbe si filtreaza ca un burete. Filozoful este cel ce stie ca, Cuvantul „filozof” a fost inventat chiar de Pitagora.

Pitagora se afla in Peloponezia pentru a asista la un eveniment sportiv si un anume Leontio, impresionat de modul sau de exprimare, il intreba ce profesie are. „Sunt un filozof” ii raspunse maestrul. ”Aceasta viata poate fi comparata cu jocurile olimpice. Unul cauta gloria sportiva si medaliile. Unul urmareste sa vanda ceva. Unul, dupa ce a plecat din cer si a ajuns pe pamant, vine nu pentru aplauze, nu pentru vanitatea gloriei si pentru suprematia asupra celui de pe locul secund, si nici macar pentru un castig speculativ, ci doar pentru a se bucura de acest minunat spectacol. Vine doar pentru a vedea si a cunoaste ceea ce se intampla . Nu exista nimic mai nobil pe lume decat sa fii spectator dezinteresat, fara nici un profit personal.”

DIETA LUI PITAGORA

Biografii lui Pitagora, intre care Lamblicco si Diogene, descriu dieta personala a maestrului. Dimineata fructe proaspete, paine si miere, la pranz vegetale crude si mei (sau alte cereale, dar meiul era considerat superior) fructe de sezon si fructe uscate puse pe masa la indemnana pe toata durata zilei, la cina, radacinoase si vegetale fierte. Nici un aliment proteic de origine animala, care produce doar mizerie intestinala. Deja de la 16 ani, tanar ganditor cu un temperament linistit si senin, a definit carnea ca fiind alimentul cel mai scarbos, mizerabil si grosolan, in timp ce fructele le considera alimente optime ce ne mentin curati pe dinauntru si pe dinafara.

Alimentatia pe baza de carne impiedica dezvoltarea armonioasa a copiilor si diminueaza facultatile intelectuale si spirituale ale adultilor. Carnea „decapiteaza” curiozitatea stiintifica, umbreste ratiunea, leneveste mintea, produce vibratii joase care interfereaza cu natura emotionala umana, care este calda si generoasa, nu rece si cinica.
**CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI**
Vorbeam deci despre o Roma plina de filozofie aplicata in viata cotidiana. Grecii o gandeau, iar romanii o filtrau, o interpretau si o experimentau in mod concret. Aceea era o cu totul alta lume, superioara si din alte dimensiuni. Lume care, cand intra intr-un templu nu vedea scris la intrare „Beti Coca Cola” sau alte reclame, ci doar trei cuvinte fundamentale : „ Cunoaste-te pe tine insuti”
Dar haideti sa ne reintoarcem in zilele noastre si continui..
Si religia?
***IN APARAREA MAMEI NATURA VORBESTE HRISTOS***(7) Olga Lazin:'via Blog this'
Post a Comment