Wednesday, July 27, 2016

A prajit o lamaie si a stors sucul din ea....Cand vei vedea motivul, vei face si tu la fel!

A prajit o lamaie si a stors sucul din ea....Cand vei vedea motivul, vei face si tu la fel!:It's easy to stoke evil, hard to stoke Good!

THAT's the America what I see, and I know!. We have to support each other!Cum folosim lamaie; 

Intrebuintari casnice ale lamaii
1. Stiai ca o lamaie te poate ajuta sa inlaturi rugina? Asadar, scapa de rugina de pe obiectele din otel inoxidabil folosind o lamaie. Pune mai inainte sare pe obiectul cu probleme, las-o sa actioneze, apoi freaca-l cu coaja lamaii. Vei vedea cum coaja va inlatura si cea mai mica urma de rugina...Daca nu-ti vine sa crezi, trebuie doar sa incerci si te vei convinge.
2. Stiai ca poti sa slefuiesti lemnul utilizand lamai? Trebuie doar sa prepari o solutie din sucul de la o jumatate de lamaie si sa-l combini cu ulei vegetal. Proportia trebuie sa fie astfel : 1/3 suc de lamaie si 2/3 ulei. Amesteca bine apoi aplica-o si curata lemnul, pentru a-i reda stralucirea.
3. Stiai ca lamaile pot alina durerile de gat? Daca ai dureri in gat, parleste o lamaie la focul de la aragaz, apoi las-o la racit. Stoarce sucul si amesteca-l cu o lingurita de miere. Scoate semintele si asigura-te ca amestecul este bine facut. Consuma bautura pentru a alina durerea de gat. Functioneaza garantat!
He must give an answer. We need to know why you said that.


'via Blog this'
Post a Comment